Home Cocktails Zombiedrinken fra 1956 – en potent frugtig klassiker

Zombiedrinken fra 1956 – en potent frugtig klassiker

0
Zombiedrinken fra 1956 – en potent frugtig klassiker

The Zombie 1956 – En Tiki-klassiker med Bid

Hvis du er en ægte tiki-entusiast, så ved du, at The Zombie 1956 er et must-try for enhver, der sætter pris på en potent og frugtagtig cocktail med masser af krydderi. Denne modificerede version af den originale Zombie-cocktail blev afsløret tilbage i 1956 af mesteren selv, Donn Beach, grundlæggeren af den verdensberømte Don The Beachcomber Bar.

Opskriften på den Legendariske Zombie 1956

Hvis du vil prøve at lave denne tiki-klassiker hjemme, så er opskriften som følger:

  • ¾ oz frisk limejuice
  • ½ oz grapefrugtsaft
  • 1½ oz usødet ananasjuice
  • ¼ oz falernum eller Falernum #9
  • 1¼ oz gylden Puerto Rico-rom
  • 1 oz mørk jamaicansk rom
  • 1 oz 151-proof demerara rom
  • ¾ oz amarettolignende
  • ¼ tsk grenadine
  • 2 dask Angostura bitters
  • 6 dråber Pernod (eller absint)
  • 4 oz knust is

Hæld alle ingredienserne i en blender (gem isen til sidst). Blend på høj hastighed i maks. 5 sekunder. Hæld i et højt glas. Tilsæt isterninger efter behov. Pynt med en frisk mynte-kvist.

En Frugtagtig og Potent Oplevelse

Sammenlignet med den originale udgave fra 1934, er Zombie 1956 lidt sødere og blødere i smagen, men den har stadig den samme slagkraft. Donn Beach erstattede sin originale “Donn’s Mix” med grapefrugtsaft og tilføjede amarettolignende for at give drinken et sødmefuldt tvist. Resultatet er en frugtagtig og lækker cocktail, som virkelig lever op til sit navn – for den kan få selv den mest erfarne tiki-entusiast til at vakle som en levende død!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here