Verdenskrigen og Patriotismens Bølge

Share This Post

Draften af de helt vildt patriotiske amerikanere!

Yo drenge og piger! Lad os tage et dybt dyk ind i det helt vilde tidspunkt, hvor USA fik den største hær i landets historie. Det var under Anden Verdenskrig, hvor patriotismen var helt off the charts! Forestil jer millioner af unge mænd, der stod på spring for at forsvare deres nation mod de onde nazister og japanere.

Den legendariske Værnepligtslov

For at sætte det hele i gang, blev der i 1940 vedtaget en lov, der krævede at alle mænd mellem 21 og 45 år skulle registrere sig til værnepligt. Det var første gang i fredstid, at USA indførte værnepligt, og det skete fordi spændingerne i verden var ved at tage helt overhånd. Hele 50 millioner mænd blev registreret til værnepligt, og 10 millioner af dem endte med at blive indkaldt til militæret!

“Kom og slå nogle nazinazzer!”

Anden Verdenskrig påvirkede virkelig den amerikanske kultur og underholdning. Der blev lavet masser af film, musik og andre ting, der skulle få folk til at støtte kampen mod aksemagterne. Tænk dig, at der var tegneserier og sange, der hyldede krigen og opfordrede folk til at slå nogle nazinazzer! Det var virkelig en vild tid.

Patriotismen eksploderede!

Mange veteraner og andre med militær baggrund mener, at patriotismen under Anden Verdenskrig var helt ekstrem. Folk var bare så klar på at forsvare deres land, at de nærmest stod i kø for at melde sig under fanerne. Selv efter store begivenheder som 9/11 har patriotismen aldrig nået helt det samme niveau igen.

Historiens største hær!

Så når det hele var overstået i 1945, havde USA altså formået at stable en kæmpemæssig hær på ben med hele 12 millioner soldater! Det var et helt vildt stykke arbejde, der viser hvor meget amerikanerne var villige til at ofre for deres nation. Ikke dårligt for et land, der egentlig helst ville holde sig ude af krigen!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img