Præsident Zachary Taylors døds-mysterie i fokus

Share This Post

Træk i gardinerne og luk vinduerne: Her kommer det vilde!

Bam! Her er det skør-crazy funfact, du har ventet på! Og det handler om ingen ringere end Zachary Taylor, en af de tidligere præsidenter i De Forenede Stater. Men hvorfor skriver jeg overhovedet om ham? Jeg mener, hvem tænker egentlig på Zachary Taylor i dag? Åh ja, det gør jeg! For hans død var simpelthen så vildt sær, at jeg bare dele den med dig!

Dødssyg efter en bid af kirsebæret

Lad mig starte med at male et billede for dig: Det er den 4. juli 1850, og Zachary Taylor – præsidenten – går rundt i Washington D.C. for at fejre Uafhængighedsdagen. Han klør svedende i det varme sommervejr og beslutter sig for at slukke tørsten med lidt iskold mælk. Og så tænker han: “Hey, hvorfor ikke også spise en hel bunke kirsebær?!”

Uvittigt, men sandt. Og gæt hvad? Det var næsten den sidste ting, han nogensinde gjorde. For bare fem dage senere var han død! Hvad skete der egentlig?!

Mysteriet om den dystre afgang

Ingen vidste med sikkerhed, hvad der havde slået den stakkels mand ihjel. Hans læger troede, at det var “kolera morbus”, en slags tarmbakterier. Andre mente, at det var de sure kirsebær kombineret med den friske mælk, der havde forpestet hans indre.

Nogle konspirationsteoretikere var endda overbeviste om, at han var blevet myrdet! Men i virkeligheden var der nok bare tale om en tragisk sammenfald af varme, frugt og dårligt vand. Selv de største helte kan jo falde for noget så banalt!

Paradebegravelse med de hvide heste

Men hvilket show lavede de ikke til hans begravelse! Folk fra HELE Washington fulgte med i den enorme kisteparade, hvor der var heste, soldater og Zachary Taylors egen hest, “Old Whitey”. Den arme krikke anede ikke, at dens herre var kørt agterud efter et festligt overdrev.

Og sådan endte livet altså for den tidligere krigshelt og præsident. Hans mave ikke kunne håndtere både mælk og kirsebær, og det bragede derfor helt af for ham. Et vildt skæbnescenarie, ikke? Men måske skal man bare lade være med at blande de forkerte ting!

spot_img

Related Posts

Populær Russisk gademad fra Tatarstan og Bashkortostan

Her kommer min fed blog om den tatarstanske street...

Tropisk grapefrugt- og passionsfrugtdrink med rom

Nørdens fryd: Reverb CrashYo, cocktailguruer! Hvis I er trætte...

Palembang-pempek: En berømt fiskekage fra Indonesien

Introduktion til Pempek Hvis du nogensinde har set en Københavner...

Tropisk cocktaildrøm: Tahitisk frugtsmagseksplosion

Lad os Tage en Rejse til Tahiti - Tahitian...

Populær indonesisk gadekøkken: Pecel Lele – friturestegt fisk med sambal

Lad os Tale om Lækkerier fra GaderneDrenge og piger,...

Rumtrinken Astro Aku Aku – Rumblandingen af rumålderen

Tiki-drinken der tog os til månen (og tilbage igen)Lad...
- Advertisement -spot_img