Oplev den fængslende ø Isla Holbox

Share This Post

Isla Holbox: Det lille smørhul i Mexico

Okay venner, lad os lige starte med at være helt ærlige her: I er nok ikke engang klar over, hvor vildt fedt det her sted er. Isla Holbox er virkelig et af de sidste uopdagede paradiser i Mexico, og jeg giver den max 5 år, inden stedet bliver totalt hipt og overrendt af turister. Så I bør virkelig hoppe på den her chance og tage derned, før alle andre gør det!

Historien bag pirat-øen

For at starte med, så er Isla Holbox faktisk grundlagt af pirater for over 150 år siden. De så en lækker ferskvandssø og tænkte “why not?”. Nogle af piraterne blev sågar gift med lokale mayakvinder, og deres efterkommere bor stadig på øen i dag. Crazy, ikke? Det giver stedet en helt unik charme at have sådan en vildbasse historie.

Natur og miljø i verden

Men lad os komme til det virkelig fede: Naturen. Øen er kun 25 miles lang og en mile bred, og der bor kun omkring 2000 mennesker, så I kan virkelig nyde den fredelige stemning. Der er ingen biler eller asfalterede veje, kun sandstier, og alt transportmiddel er golfvogne, knallerter eller cykler. Det føles som at gå 100 år tilbage i tiden på den fede måde.

Aktiviteter til de eventyrlystne

Men bare rolig, I kommer ikke til at kede jer. Der er masser af fede udendørsaktiviteter som hvalsafari, hvor I kan spotte kæmpe hvalhajer og brystfingrer, eller hvad med at tage på fisketur? Der er masser af muligheder for at udforske den vilde natur.

Unik kultur og fest

Udover den smukke natur, så har Isla Holbox også en helt speciel kultur. Der er masser af gademalerier og gadelivkler, som gør stedet super farverigt og skalker liv. Og så skal I ikke gå glip af de fede årlige fester som karnevallet eller påskefesterne!

Tips til turen

Så hvis I er friske på en unik oplevelse og at have et paradis nærmest for jer selv, så book billetter til Isla Holbox nu. Den bedste tid at besøge er fra november til februar, hvor vejret er bare perfekt. Og husk myggespray, solcreme og en rygsæk til jeres daglige eventyr. Det her sted er the real deal, venner. Oplev det, før alle andre gør!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img