Oplev Colombias naturskønne Cocora-dal

Share This Post

Den colombianske kokos-prinsesse

Hold da op, der er langt ned i Sydamerika! Men når man først lander i Valle de Cocora i det smukke Quindío-område i Colombia, så glemmer man alt om flyveturen. Her får man nemlig nature på den fede måde!

Vadddådå, en kokos-prinsesse?

Ja, det lyder måske lidt skørt, men Valle de Cocora er faktisk opkaldt efter en prinsesse fra Quimbaya-stammen for mange år siden. Hun hed Prinsesse Cocora, eller “Vand-stjernen” på det lokale sprog, og var datter af høvdingen Acaime. Smukt, ikke?

Voks-palmer så langt øjet rækker

Det helt vilde ved Valle de Cocora er de kæmpe voks-palmer, som faktisk er Colombias nationaltræ! Her finder man intet mindre end 85% af alle voks-palmer i hele Colombia. De ser simpelthen ut som tæppebankere på ben og rager op mod himlen i det smukke, bakkede landskab.

Eventyr i de colombianske bjerge

Men Valle de Cocora er så meget mere end bare palmer. Her kan man vælge at gå på opdagelse i bjergene på hesteryg eller til fods på en af de mange vandreruter. Tag godt med vand, solcreme og regnjakke – vejret kan være lunefuldt! Måske får du endda øje på en sky-tukan, en isbjørn eller en humlebi på din tur?

Kør selv eller tag en Willy?

For at komme til Valle de Cocora er det nemmeste at bo i den nærliggende by Armenia og tage en dagstur. Fra den hyggelige landsby Salento kan man enten leje en bil eller tage den lokale “Willy”-transport – en gammel jeep med plads til hele familien på ladet. Book gerne en guide, så får du alle de vilde historier om området med på vejen!

Kort sagt, Valle de Cocora summer af natur, eventyr og kultur – og så er der også lidt lokalt gøgl med en prinsesse opkaldt efter en kokos. Hvad venter du på? Smid snorkelen og put festivalsbilletten, for det her bliver din næste fede ferie!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img