Opdagelse af Augustus Cæsars formue

Share This Post

Augustus Cæsar – Den Rigeste Mand i Historien

Tænk at skrive om verdens rigeste mand, og så bare hælde ind med oplysninger om en gammel, kluntet romer med et stort navn som Gaius Octavius. Jeg ved ikke med jer, men navnet “Augustus” lyder meget mere badass! Heldigvis for os var han lige så vild med penge, som han var med at opdigte sig forfædre og titler.

En Arv Større end Livrentebønnen

Augustus startede som Octavian, men han fik hurtigt blodsmagende for den romerske rigdom, da Julius Cæsar, hans stedonkel, blev snigmyrdet i år 44 f.Kr. Det var et tragisk tab for romerriget, men heldigt for Augustus, at han blev skrevet ind i testamentet og tog en solid slat af Cæsars formue med hjem. Forestil jer selv at vinde i arvelodderiet på den måde! Det var som at vinde i Lottospillet for Oligarker.

Nøglen til Rigdom: Skatte og Salt

Som den første romerske kejser fik Augustus overordnet kontrol over hele rigets finanser. Det var som at få en uendelig, gylden bedrager-checkhæfte! Han ejede også kolossale landområder, miner og handelsruter, der gav ham et fast indtægtsniveau, der ville få selv de mest overbetalte professionelle atleter til at skælve. Hans mest lukrative guldgrube var nok kontrollen over Egypten, der helt bogstaveligt flød med ressourcer og et fast flow af skatteindtægter fra salg af salt og korn.

En Livsførelse som en Kejser

Med alle de penge flød luksusgoderne som vin for Augustus. Han kunne børste gulvene med diamanter og tørre røven i silke. Han opførte pragtfulde bygningsværker, der stadig står som monumentale eksempler på hans enorme rigdom og prestigebyggeri. Og selvfølgelig holdt han nogle vilde fester, hvor han kunne bade i champagne og lade drengernes dyre tasker fylde med kaviar.

En Rigdom Større end Tællebørnenes Fantasi

Selvom der stadig råder stor usikkerhed om den præcise størrelse af Augustus’ formue, har historikerne bredt enighed om, at den ville gøre selv de rigeste mennesker i dag jaloux. Vi taler nemlig om en rigdom langt ud over enhver fattig, lille millionærs vildeste drømme. Augustus sad tungt på verdens førende dynasti; et dynasti, der ikke kun var begunstiget af guld, sølv og ædelsten, men også af en enestående magt og kontrol over ressourcer og skatteindtægter fra hele romerrigets hjørner.

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img