Mustachesikkerhedsværktøj i viktorianske tider

Share This Post

Vikingernes utrolige skæg og moustacher

For der var virkelig gys på hyggen dengang, når de kraftige vikinger satte sig til bords med deres staselige og ukæmmede overskæg. De slubrede bravt fra deres øldunke, totalt skrattede på hygiejnen, og det flød ganske enkelt med skægvoks og øl i festens svingomme luner.

Den viktorianske mustache-vægter

Men så kom de fine herrers tid under Victoriatidens vellystige væren. Mændene fik pludselig en hidtil uset sans for deres ydre fremtræden, og ikke mindst vandt mustacherne frem. Man voksede, krillede og strøg dem stilbevidst i de mest prangende mønstre. Men hvad gør en flink herre, når dampende drikke smadrer den krøllede pragt? Svaret er selvfølgelig den geniale opfindelse: mustachebægeret!

Moustachebægerets fræsige finesser

Dette mesterstykke af et bægerdesign havde en fiks lille afsats, hvor mustachen kunne hvile frodigt under teen eller kaffens nydelse. Dermed var mustachens elegante bugtninger beskyttet mod både dampens forgribelse og farvedrypperiet. Og det var i sandhed et fornemt mandeblus, da de mustachekrøllede herrer kunne lade bægerne fremvise scenerier fra jagter, markeder, blomsterhaver eller geometriske mønstre i de fineste porcelæner.

Mustachebægeret genfødes!

Selvom mustachebægeret mistede sin aktualitet i det barberede 1920’er, så har de gamle mustacheglæder fået pusten igen. I de moderne skægkonkurrencer som ‘Beard Team USA’ ser vi kreative mustachekunstnere vende tilbage til de smagfulde antikke bægerformer. For sådan er det: gode idéer kan sjældent barberes for evigt!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img