Mærkelig dødssammenfald af Jeffersons og Adams

Share This Post

Dødsdagen for Dødsfølger

Hvis du nogensinde har haft mistanke om, at der er en højere magt på spil i vores verden, så hold godt fast i din hat. Den 4. juli 1826 blev en dag, der ville forsøde enhver konspirationsteoretiker. På den festlige 50-års jubilæumsdag for Den Amerikanske Uafhængighedserklæring gik Thomas Jefferson og John Adams, to af landets fædre og tidligere præsidenter, dødsmesteren i møde. Og som om det ikke var nok, så var deres sidste ord også noget for sig selv.

Adams’ Paradoksale Farewell

Da nyheden om Adams’ bortgang nåede Boston, rapporterede avisen Columbian Centinel hans sidste ord: “Jefferson lever stadig.” Åh, den søde, søde ironi. Ikke nok med at de to mænd delte deres livs sidste åndedrag på samme skæbnesvangre dag, Adams vovede endda at tro, at hans gamle ven overlevede ham. Men hold op, der skulle ikke gå længe, før Boston-avisen måtte udgive en opfølgende overskrift: “Endnu en STOR MAND er IKKE MERE!” Og så gik det op for dem, at begge legender nu var historie.

Sammenfaldet der fik Verden til at Fryse

Dette sammentræf var så uhørt, at selv den magtfulde Daniel Webster følte sig kaldet til at udtale et smukt eulogi for de to mænd. Han antydede, at der måtte være en højere mening med dette symbolske sammentræf. Men som om ikke det var nok, døde endnu en tidligere præsident, James Monroe, præcis fem år senere på selvsamme dato, den 4. juli 1831. Hvad var det dog, der foregik?

Konspirationsteoriernes Kødgryde

Disse mærkværdige sammenfald omkring præsidenternes fødsel og død har fået konspirationsteorierne til at koge over. Nogle mener, at det er guddommelig indgriben, mens andre spekulerer i en mere jordisk plan mellem mændene selv eller deres omgivelser. Uanset hvad har begivenhederne på årsdagen for uafhængighedserklæringen leveret rigeligt brændstof til den ulmende gryde af gætterier og gysere.

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img