Georges Whiskydestilleri: En historisk sjov kendsgerning

Share This Post

Før der var Trump Vodka, var der Washington Whiskey

Vores good old George var ikke kun en kriger og en præsident – ganske vist en af de bedste, der nogensinde har regeret over USA. Han var også en hæderlig forretningsmand med et skarpt øje for gode investeringer. I 1797, efter at have forladt præsidentembedet, grundlagde han en whiskeydestilleri på sin berømte Mount Vernon plantage. Dét viser bare, at manden vidste, hvad der virkelig tæller i livet!

Stor Produktion, Stor Profit

Allerede i 1799 var Washingtons destilleri blevet et af de største whiskey-producenter i hele USA. Han producerede 11.000 gallons whiskey værd omkring $7.500 – en formue dengang! Manden havde klikket med det kommercielle potentiale af sin hjemmebrændte spiritus. I et brev til sin nevø beskrev han den “brusende” efterspørgsel efter hans whiskey i området og bad om hjælp til at skaffe mere korn til produktionen. Talk about en succeshistorie!

Washingtons Originale Opskrift

Forskere har faktisk fundet den originale opskrift på Washingtons whiskey i de gamle destilleriregnskaber fra 1798-99. Den bestod af 60% rug, 35% majs og 5% ristet bygmalt. En stærk og krydret blanding, som vores kære eks-præsident tydeligvis havde en forkærlighed for. Måske kunne det være det næste “gamle nye” hippe destillat?

I Dag: Mere end Bare Whiskey

I dag fortsætter Mount Vernon med at producere småbatch-destillerede spiritusser på det historiske destilleri. Udover Washingtons Rye Whiskey tilbyder de også Straight Rye Whiskey, Straight Rye Premium Whiskey, Pichet Wine og Erato Wine. Hver flaske, der sælges, går til at bevare Washingtons arv, så man faktisk kan sige, at man drikker for historiens skyld! Tørstige patrioter, unite!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img