Frugten fra Don’s Beach Planter fra 1937

Share This Post

Dyk ned i tikidrink-verdenen med Don’s Beach Planter

Søløve, her kommer en seriøs tikidrink til dig! Don’s Beach Planter er en tropisk cocktail-klassiker skabt i 1937 af den legendariske Don the Beachcomber. Denne eksotiske blanding ligner lidt den berømte Zombie fra 1934, men med sin passionsfrugt-syltede twist og brandy-svirp, bliver den en helt særlig oplevelse.

Opskriften på Don’s Beach Planter

Her er ingredienserne til denne smagsbombe:

  • 1/2 oz Limejuice
  • 1/2 oz Passionfrugt-sirup (BG Reynolds)
  • 1 oz Ananasjuice
  • 1 oz Amber Martinique Rom (JM Rhum)
  • 1/4 oz Mørk Jamaicansk Rom (Coruba)
  • 1/4 oz Christian Brothers Brandy (Pedro Domecq Fundador Solera Reserva)
  • 1 dash Angostura Bitters
  • 6 dråber (1/8 tsk) Herbsaint eller Pernod (Pernod Absinthe)
  • 4 oz Knust is

Ingredienserne blandes i 5 sekunder og hældes i et pilsnerglas, som fyldes op med mere knust is. Alternativt kan drinken rystes med is og siets op i et highballglas fyldt med knust is. Server med sugerør og en tvists af limeskive.

En smagssymfoni af troperne

Don’s Beach Planter er en frugtig oplevelse med friske limearomaer akkompagneret af passionfrugt. Limesmagen og den syrlige passionfrugt dominerer den første mundfuld, mens rommet og ananasnuancerne træder frem ved nedsvingningen sammen med krydrede Angostura og absint-hints. De kombinerede frugtsmagere giver næsten en mangoagtig tone og gør drinken frygtelig lækker og tørstslukkende.

Tag med på en tropisk rejse

Don’s Beach Planter er et smagseventyr og et strålende eksempel på tikidrinksgenrens kreativitet og charme. Tropen møder kitsch i denne lækre cocktail, og den har da også opnået helt fortjent kultklassiker-status. Så sæt dig tilrette med Don’s Beach Planter og lad fantasien flyve til en mere solbeskinnet og eksotisk egn!

spot_img

Related Posts

Populær Russisk gademad fra Tatarstan og Bashkortostan

Her kommer min fed blog om den tatarstanske street...

Tropisk grapefrugt- og passionsfrugtdrink med rom

Nørdens fryd: Reverb CrashYo, cocktailguruer! Hvis I er trætte...

Palembang-pempek: En berømt fiskekage fra Indonesien

Introduktion til Pempek Hvis du nogensinde har set en Københavner...

Tropisk cocktaildrøm: Tahitisk frugtsmagseksplosion

Lad os Tage en Rejse til Tahiti - Tahitian...

Populær indonesisk gadekøkken: Pecel Lele – friturestegt fisk med sambal

Lad os Tale om Lækkerier fra GaderneDrenge og piger,...

Rumtrinken Astro Aku Aku – Rumblandingen af rumålderen

Tiki-drinken der tog os til månen (og tilbage igen)Lad...
- Advertisement -spot_img