En rejse tilbage til den glemte by

Share This Post

En jungle-rejse til den glemte by

Klar på et vildt eventyr i Colombias bjerge? Ciudad Perdida-trekket er for alle eventyrlystne sjæle, der drømmer om at opleve en helt særlig destination med masser af mystik og historie. Denne fortabte by har været skjult i junglen i 400 år, indtil den blev genopdaget i 1972 – det er en oldgammel perle, du simpelthen må opleve!

De tapreste stammer byggede byen

For omkring 800 år siden byggede det modige Tairona-folk byen med 169 terrasser, veje og pladser. De boede der i årevis, indtil de en dag bare forsvandt og lod junglen overtage Ciudad Perdida. Mysteriet om, hvorfor de forlod den, har fascineret arkæologer i årtier. Men én ting er sikkert: De stammebundne var virkelig dygtige bygmestre!

En hellig grund

For de lokale Wiwa-samfund er området omkring Ciudad Perdida stadig fredet og helligt. Deres shamaner har hele tiden vidst, at byen gemte sig i den tætte jungle, og de har holdt ceremonier på stedet i århundreder. Det giver virkelig en særlig, mystisk stemning at vandre rundt i de gamle ruiner.

En udfordrende trek til et skjult paradis

At nå frem til Ciudad Perdida er ingen dans på roser. Jungletrekket gennem det tætte planteliv er vanvittigt hårdt og fugtigt – men det gør bare oplevelsen endnu mere intens! Det tager 4-5 dage med slidsomme stigninger i over 30 graders varme. Så du skal være både sej og velformåret, hvis du vil give dig i kast med den spektakulære natur.

Tips og tricks til eventyret

For at klare den barske tur skal du pakke rigtigt: Gode vandresko, hat, solcreme og masser af vand er et must! Den bedste tid at gå derhen er fra december til marts, hvor det er tørrere. Men du skal også være parat på, at området kan lukkes ned af de lokale under deres årlige ceremonier i september. Hvis alt det her lyder som noget for dig, så kast dig ud i et vildt eventyr til Ciudad Perdida!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img