Historien bag Hotel Nacional Special
Denne tiki-drink med det lækre navn Hotel Nacional Special stammer fra den historiske Hotel Nacional i Havanna, Cuba. Med sin luksus, fængslende smag af ananas og tropiske undertoner, er den som en lille ferierejse i sig selv. Den er ligeså klassisk som en daiquiri, men med et mere spændende twist.
Opskriften på denne cubanske kokteiljuvel
Hvis du vil lave denne cubanske cocktailperle, skal du bruge følgende ingredienser:
- 1½ oz gylden rom
- 4 stykker ananas
- ¾ oz limejuice
- ½ oz simpel sirup
- ½ oz abrikos brandy
Tilberedningen er sagen: Mudder ananas med lime og sirup, tilsæt abrikos brandy og rom, og ryst det hele med is. Dobbeltsi blandingen i en afkølet coupette, og voilà!
En eksplosion af smagsoplevelser
Hotel Nacional Special byder på en intens frugtagtig duft af ananas, lime og abrikos. Smagen er både frisk og pikant fra lime og ananas, mens eftersmagen er fyldt med rom og abrikos. De sødmefulde aromaer fra abrikos brandyen giver drinken en lidt jordig kompleksitet.
De tropiske frugter giver Hotel Nacional Special en cremet, skummende tekstur og en rig, luksuriøs mundfornemmelse. Det er som at have en lille ferie i glasset!
En raffineret tiki-klassiker
Hotel Nacional Special er en fræk, frugtig variant af den klassiske daiquiri med frisk ananas og abrikos likør. Den er perfekt når man vil have lidt tiki-stemning uden at ty til en kæmpe drink med 16 ingredienser.
Drinken er kendt for sin glatte og raffinerede, men samtidig frugtige og forfriskende smag. Den går også under navne som Hotel Nacional Daiquiri, The Nacional Cocktail og bare Nacional, og er en ægte klassiker som mange har nydt gennem årene.