Den uovervindelige kinesiske mur – en rejseskribents lyst

Share This Post

Hold dig ikke tilbage for Kina’s Great Wall

Jeg ved, hvad du tænker: “En mur? Bare en kæmpe, kedelig stenblok strakt over ingenting.” Men hold an, makker! The Great Wall of China er ikke bare en hvilken som helst mur – det er et af verdens mest episke byggeprojekter, og besøgende kan virkelig få en fed oplevelse.

En mur med historisk arvestof

Lad os starte med at huske på, at denne vægbaby blev påbegyndt i det 8. århundrede f.Kr. – det gør den næsten lige så gammel som din bedstemors mormor! Murens formål var at forsvare de kinesiske stater mod nomadestammer og beskytte Silkevejen. Forskellige dynastier har tilføjet deres eget kreative tvist, så resultatet er en monumental, snoet stenbro på over 13.000 miles!

Ældgammel kultur møder moderne mærkværdigheder

Kan du forestille dig, hvor mange historier denne mur kunne fortælle? Den er virkelig en kulturskat for kineserne og har inspireret alt fra poesi til operaer. Men det virkelig sjove er alle de mærkelige skikke, der er opstået omkring muren. For eksempel tror kineserne, at det bringer held og lykke at klatre op og ned ad muren! Måske skulle du prøve det næste nytårsaften i stedet for at fyre raketter af?

Sådan får du den fede Grand Wall-oplevelse

Så hvad venter du på? Tag til Beijing og udforsk de klassiske sektioner som Badaling eller Mutianyu. Sørg for at planlægge dit besøg om foråret eller efteråret for at undgå sommervarmen og mængderne af turister. Og glem ikke at tage masser af billeder af dig selv, mens du leger spion på denne historiske attraktion! Hvem ved, måske går du ned i historien som den næste store mur-eventyrer?

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img