Den smukke Basum Tso-sø på Den Tibetanske Højslette

Share This Post

Here is a blog post about the destination Basum Tso Lake, written in a youthful, fresh tone with a touch of humor, and formatted as HTML with relevant tags:

Tibets smaragdgrønne juvel

Hold da op, venner! Vi har fundet verdens smukkeste alpinesø i det østlige Tibet, og den går under det catchy navn Basum Tso Lake (eller Draksum Tso, hvis du vil være lidt fancy). Forestil jer en 25,9 km² smaragdgrøn vandflade omkranset af snemyge bjerge og grønne skove – det er like før, man får lyst til at hoppe i baljen og tage en dukkert!

En hel masse historie, altså

Okay, jeg ved godt, at de fleste af jer normalt falder i søvn, når historie bliver nævnt. Men lad mig fortælle jer, at Basum Tso Lake er helt vildt hellig for tibetanske buddhister fra Nyingma-sekten. Der er en lille hellig kapel på en ø i søen, som tilbedes af pilgrimme, og der ligger også et berømt kloster fra Tang-dynastiet, hvor I kan se statuer af Guru Rinpoche og andre buddhaer. Crazy, ikke?

Fun facts der giver smil på læben

Nåh ja, og så er der lige den kæmpestore sten med et hul i, som folk går igennem for at opnå evigt liv og blive helbredt for sygdomme. Man kunne da godt fristes, ikke? Og så er der også en hul, flydende ø med et kloster på, som I bare må se for at tro på det!

De bedste tidspunkter at besøge

For at få den fulde visuelle oplevelse, så pil afsted i efteråret, når farverne går amok. Og sørg for at være der d. 15. april, fordi tibetanerne så vandrer rundt om søen i en fed religious oplevelse. Jeg lover, I får nogle vanvittige billeder med hjem!

Kom så afsted, venner!

Det er 400 km fra Lhasa, så I skal være klar på lidt kørsel. Men bare book en tur gennem en lokal rejsebureau, så klarer de alt det praktiske for jer. Basum Tso Lake venter på at give jer en oplevelse for livet, så hvad venter I på?

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img