Tiki-eventyret Grandfather Barrel
Læg vejen forbi dette tropiske paradis, hvor Grandfather Barrel hersker som den ultimative tiki-cocktail. Denne eksklusive off-menu-variant af den klassiske Barrel O’ Rum er forbeholdt de sande tiki-entusiaster og har sin oprindelse i det historiske The Mai-Kai i South Florida.
Aldring med stil
Hvad gør Grandfather Barrel så særlig? Svaret ligger i dens sammensætning af top-shelf aged rums, som giver drinken et unikt strejf af luksus. Oprindeligt blev den skabt af de “gamle fadlagre”, eller mere præcist de resterende portioner af batchede cocktails, der ikke blev brugt til særlige begivenheder eller takeaway.
Pandemisk renæssance
Under 2020-pandemien oplevede Grandfather Barrel en sand renæssance med introduktionen af “Gallons to Go”-konceptet, hvor gæster kunne nyde denne unikke smagssensation i deres egne hjemmebarer. Det er dog uvist, om denne luksusvariant vil vende tilbage, når The Mai-Kai genåbner efter sin millionrenovering (2020-2024).
Opskriften på Grandfather Barrel
Ingredienser:
– 2 oz blandet aged rom
– 1 oz lime juice
– 1 oz grapefrugt juice
– 1/2 oz passionfrugt sirup
– 1/2 oz abrikos likør
– 1 dash angostura bitters
– Garnering: Cocktailbær og limesten
Fremgangsmåde:
1. Fyld en shakerkande med is og tilsæt alle ingredienserne.
2. Ryst kraftigt i 10-15 sekunder.
3. Sil over friske isterninger i et gammeldags glas.
4. Garner med cocktailbær og en limesten.
Så sæt kursen mod de tropiske toner, og lad Grandfather Barrel tage dig med på en smagssafari, du sent vil glemme!
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.