Home Cocktails Den døde Zombie 1950: En ny fortolkning af den klassiske tiki-drink

Den døde Zombie 1950: En ny fortolkning af den klassiske tiki-drink

0
Den døde Zombie 1950: En ny fortolkning af den klassiske tiki-drink

Tiki-drinkene er hotte som en vulkan!

Hvis du er fan af eksotiske cocktails med masser af smag og kraft, så lad mig præsentere dig for Zombie 1950. Denne lækre opskrift er en variation af den klassiske Zombie-cocktail, som blev skabt af legenden Donn Beach tilbage i 1930’erne på hans Polynesian-themed tiki bar, Don the Beachcomber, i Hollywood.

En drik med bid!

Zombie-cocktailen er kendt for sin potente blanding af rom og frugtsafter, og Zombie 1950 er ingen undtagelse. Denne variation byder på en forfriskende kombination af citrus og tropiske frugtsmaker, balanceret med den lækre fylde fra tre forskellige typer rom.

Opskriften på den ultimative tiki-oplevelse

For at lave denne smagseksplosion af en cocktail, skal du blande følgende ingredienser:

  • 1 oz Limejuice
  • 1 oz Citronsaft
  • 1 oz Ananassaft
  • 1 oz Passionsfrugtsirup
  • 1 oz Hvid Puertorican rom
  • 1 oz Gylden Puertorican rom
  • 1 oz 151 Demerara rom
  • 1 tsk Brun farin
  • En dash Angostura-bitters

Ryst ingredienserne sammen med knust is, og hæld det hele i et højt glas. Pynt med en frisk mynte-kvist, og du er klar til at sænke gardinet for hverdagen og lade tiki-festen begynde!

En unik og lækker oplevelse

Zombie 1950 er en forfriskende nyfortolkning af den legendariske Zombie-cocktail, og den viser virkelig kreativiteten og mangfoldigheden inden for tiki-mixologien. Hvis du sætter pris på kunsten at kreere tropiske rom-cocktails, så er denne drik et must-try!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here