Churchill: Cigarer og alkohol, en legende

Share This Post

Den mand var fuldstændig vanvittig!

Lad os bare slå det fast med det samme: Winston Churchill var bims! Den tidligere britiske premierminister havde nogle vaner, der ville få de fleste moderne sundhedseksperter til at springe op og ned. Men hvad forventer man af en mand, der styrede Storbritannien gennem Anden Verdenskrig? Manden elskede sine cigarer og alkohol på en måde, der ville få folk til at ryste på hovedet i dag.

Churchill’s cigar-galskab

Kan du forestille dig at ryge mellem 8 og 15 cigarer om dagen? Det var en helt normal dag for Churchill! Så meget for passiv rygning – hans sekretærer måtte have lidt tåler for røg. Hans cigar-kærlighed startede tilbage i 1885, da han besøgte Havana, Cuba, og det var kærlighed ved første sug. Churchill var tilbøjelig til at tygge på cigarerne i stedet for at inhalere røgen. Han smed halvdelen væk uden at have røget dem helt.

Alkohol-legenden

Og når vi taler om ekstremer, så lad os ikke glemme alkoholen. Churchill drak praktisk talt hver dag – og vi taler ikke om et glas vin til aftensmaden. Hans forbrug var enormt, men han var velsignet med en jernvilje og en krop, der kunne holde til det. Han viste aldrig tegn på alkoholisme eller afhængighed, og hans arbejdskapacitet var legendarisk. Han skrev, malede, talte og styrede regeringskontorer samtidig med at drikke som en svamp.

Mandens tricks under forbud

Men det sjoveste må være, at når Churchill besøgte USA under forbuddet, så fik han en lægenotits, der sagde, at han skulle have lov til at drikke “ubegrænset” mængder alkohol. Hvordan man omgår regler med stil! Churchill var en badass, der gjorde tingene på sin måde – og beviste, at man kan leve livet på kanten uden at det går galt.

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img