Abraham Lincolns ukendte karriere som bryder

Share This Post

Abe “The Lincoln Crusher” og Wrestleruniverset

Nårhja, vi ved alle sammen at Abraham Lincoln var USA’s 16. præsident og en virkelig sej dude. Men vidste du, at før han tog over Det Hvide Hus, var han faktisk en wrestlingkonge? Bare vent til du hører de vilde historier om denne fyr!

Prærie-Wrestling: Abe’s Ungdomsbedrifter

Født i en log cabin (sådan en hytte lavet af bare træstammer, fedt ikke?) i den vilde prærie i Kentucky i 1809, voksede lille Abe op som en ægte survivalmand. Han gik ikke i skole ret meget, men han læste alt, hvad han kunne få fingrene i, og så brugte han resten af tiden på at wrestle med sine brødre og venner. Ved 21-års alderen var han faktisk blevet en county wrestling champion! Ham her var virkelig god til den gamle “catch-as-catch-can”-wrestlingstil, hvor alt var tilladt.

Legenden om Abe vs. Jack Armstrong

En af de fedeste historier om Abe’s wrestlingbedrifter handler om dengang han i 1831 skulle dyste mod Jack Armstrong, den lokale wrestlingchamp og leder af en bande af bøller i New Salem, Illinois. Selv om Jack prøvede at snyde, holdt Abe bare stand og vandt kampen! Efter det fik han kæmpe respekt fra hele lokalsamfundet, og hans legendariske wrestlingstatus var for alvor cementeret.

Aben i Wrestling Hall of Fame

På grund af sin imponerende wrestlingkarriere, hvor han angiveligt vandt omkring 300 kampe over 12 år, med kun ét enkeltstående nederlag, blev Abraham Lincoln i 1992 optaget i den prestigefyldte National Wrestling Hall of Fame. Der er endda et kæmpemæssigt væg-maleri af ham midt i en wrestlingkamp lige inden for indgangen! Den status må have været vigtig for hans politiske karriere – at være en sej bryder viste, at han havde den styrke og udholdenhed, som en topkandidat skal have.

Abe, den ultimative atlet

Men wrestling var ikke den eneste sportsgren, hvor Abe brillerede. Efter alle de år med hårdt fysisk arbejde på prærien var han generelt super atletisk. Han løb, wrestlede, løftede tunge ting, og selv da han blev ældre, spillede han stadig boldspil som f.eks. hånddbold. Et ægte multitalent!

Uanset om det var i wrestlingringen eller i Det Hvide Hus, var Abraham Lincoln altså en sej badass, der viste sin styrke og udholdenhed. Og nu kan du imponere dine venner med at fortælle dem om dengang USA’s præsident var en wrestlingkonge!

spot_img

Related Posts

Opdateret Tiki-klassiker: Lei Lani Volcano 2.0

Tropisk Tiki fænomen af de helt friskeYo, mine venner!...

Pikante fyldte boller med russisk arv

Pirozhki - Den Ultimate Street Food SmagseksplosionForestil dig en...

Popiah-lækkeriens saftige foldekrydsfelt

En farverig, sprød og samhørighed på et stykke papirLad...

En klassisk tiki-cocktail med citrussaft

Velkommen til det sydende univers af tiki drinksHvis du...

Krydret Ris: En Historisk Rejse

En Smuk Rejse Gennem Risens VerdenerPilaf, også kendt som...

Tropisk Luau Grog-cocktail med krydrede rummer og frugtjuicer

Tiki-trends og tropiske twistsYo dudes! Hvis I er vilde...
- Advertisement -spot_img