Den Tropiske Opvarmning

Forestil dig at sidde i en hyggelig tiki-bar, mens regnen danser på vinduerne udenfor. Lidt forfrossen nypper du til dit dampede drinkglas, hvor en forførende blanding af varm rom, lækkert smør og krydderier mødes i en sand smagseksplosion. Velkommen til The Volcano House Hot Buttered Rum – en tiki-verden opvarmet til perfektion!

Originalen fra Hawaii

Denne varmende cocktail blev skabt tilbage i 1950’erne af Bob A. Ida på The Volcano House Hotel på Hawaii’s Big Island. Siden da har den vundet varmebølger af fans verden over, der falder pladask for dens krydrede, omfavnende stemning.

Opskriften på Den Brændende Bjergtop

For at lave denne tropiske og lækre varmestave skal du have følgende ingredienser:

  • 1 1/2 oz Myers’s rom
  • 3/4 oz sukker
  • 3/4 oz citronsaft
  • 1/4 oz Maraschino likør
  • Varm sort te
  • Smør
  • Nelliker
  • Tvistede citronskrælstykker

Tilsæt citronsaft, Maraschino likør og rom i en dampvarm krus. Hæld derpå den hede te over og krone verket med nelliker, citronskrællen og en lækker klat smør. Omrør forsigtigt og nyd smagseksplosionen af varm jamaica-rom, krydderier og den silkebløde smør-tekstur.

Hot Buttered Tiki

The Volcano House Hot Buttered Rum er en sand elsker af regn og blæst. Dens dybe og jordnære smagsnoter gør den perfekt til at slikke sommerfuglene på en mørk og kold vinterdag. Men pas på – med dens friske og frugtagtige touch kan denne drink hurtigt forvandle din stue til en tropisk oase!


Skriv et svar