Tiki-drinken der tog os til månen (og tilbage igen)

Lad os tage en rejse tilbage til 1960’erne, hvor tropiske drinks og rumfartseventyrer var det helt store hit. I denne æra, hvor interessen for polynesiske restauranter og den spændende verdensrumforskning overlappede, blev den legendariske Astro Aku Aku cocktail født. Denne drink er en hyldest til den tidsalder, hvor man både kunne nyde en eksotisk tiki-drink og drømme om eventyret på de fjerne planeter.

Ingredienser til den ultimative rumfartsmave

For at få den helt rigtige rumfartsstemning skal du have disse ingredienser klar:

  • 1.5 oz friskpresset limesaft
  • 1 oz papayasaft
  • 0.5 oz abrikos nektar
  • 0.75 oz sukkersirup
  • 0.5 oz falernum (en krydret rom-baseret likør)
  • En lille smule Angostura bitters
  • 1 oz 151 demerara rom
  • 1.5 oz gylden Puerto Ricansk rom

Fremgangsmåden til at blande denne rumdrink

Nu hvor du har alle ingredienserne klar, er det tid til at blande den ultimative Astro Aku Aku cocktail. Her er fremgangsmåden:

  1. Hæld alle ingredienserne i en blender sammen med lidt knust is.
  2. Blend indtil du har en lækker, frossen konsistens.
  3. Hæld den frosne drink op i enten en stor påskø-inspireret tiki-krus eller en stor snifter fyldt med isterninger.
  4. Pynt eventuelt med en frisk mynte eller en limeskal for den autentiske tiki-stemning.

Og vupti – så er du klar til at skyde af mod de fjerne galakser (eller bare nyde en lækker drink i haven) med denne unikke blanding af lime, tropiske frugter og rom. Den har den perfekte balance mellem frugtig sødme og krydret kant, og vil uden tvivl give dig den sande rumfartsstemning.


Skriv et svar