Velbekomme Ombord på HMS Glasgow Grog!

Ahoy, mine skønne cocktail-matroser! Jeg har en skøn tiki-drink at præsentere for jer i dag. Det er ikke bare en drink, det er en hel oplevelse for smagsløgene! Lad mig introducere HMS Glasgow Grog – en moderne tiki-cocktail skabt af den legendariske Brian Maxwell fra shakerofspirits.com. Inspirationen kommer fra den anerkendte Glengoyne 10 Years single malt whisky, som giver drinken en unik dybde og kraft.

Drinken der Rocker Båden!

Forestil jer en perfekt blanding af whisky, rom, Chartreuse (det grønne vidundermiddel) og friske smag af rosemarin, honning, ananas og passionsfrugt. Det er altså en cocktail, der virkelig kan ryste dækkene og få jer til at føle jer som sørøvere på de syv verdenshave! Og så er den selvfølgelig pyntet med en festlig citronbåd med appelsinsejl og flammende rosmarinkranse. Drinken serveres i en tiki-kop eller en snavset sølvkop for at give den det rette maritimt-eksotiske look.

Opskriften på Skattekisten

Nå, men lad os komme til den legendariske opskrift, som I alle bør have i jeres cocktailbog:

  • 3 cl Glengoyne 10 Years single malt whisky
  • 1,5 cl ulagret jamaicansk overproof rom
  • 1,5 cl Chartreuse jaune
  • 1,5 cl rosemarin-honningSirup
  • 1,5 cl ananassaft
  • 1,5 cl passionsfrugtsaft
  • 1,75 cl citronsaft
  • 1,5 cl sodavand

Lav rosemarin-honningSirupet ved at lade vand, honning og rosmarinkviste simre i mindst 20 minutter og derefter lade det afkøle.

Ryst alle ingredienser undtagen sodavandet kraftigt med isterninger, og hæld det op i koppen eller krusset med knust is. Top op med sodavand og mere knust is, og pynt med den legendariske citronbåd og brændende rosmarinkranse.

Så er du klar til at hejse sejlene og sætte kursen mod eventyret! HMS Glasgow Grog er en drink, der virkelig vil give dig smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Skål, kaptajn!


Skriv et svar