Velkommen til den tropiske verden af The Kaieteur Swizzle
For os cocktailentusiaster er der intet bedre end en velsmagende tiki drink til at transportere os direkte til en eksotisk paradisø. Og når det kommer til at få den ultimative tiki-oplevelse, går det ikke bedre end The Kaieteur Swizzle. Denne friske og forførende cocktail er opkaldt efter det majestetiske Kaieteur-vandfald i Guyana og er en sand hyldest til den caribiske smag.
En rejse for smagsløgene
Forestil dig den tropiske ild fra den blendede, aldrende rom, der danner en overdådig base for denne drink. Tilføj derpå den sprøde friskhed fra limesaften og den mystiske sødme fra ahornsirup og den legendariske falernum-likør. Krydr det hele med et lille krydret knips fra Angostura bitters, og du har en sand smagseksplosion, der vil få selv den mest kræsne cocktailelsker til at revurdere sin yndlingsdrink.
Lad os komme til opskriften, venner!
For at lave din helt egen The Kaieteur Swizzle skal du have følgende ingredienser:
- 2 oz blended aged rom (Guyana)
- 3/4 oz friskpresset limesaft
- 1/2 oz Grade A ahornsirup
- 1/2 oz John D. Taylor’s Velvet Falernum
- 2 dask Angostura bitters
- Knust is
- Valgfri pynt: limeskive og frisk myntegren
Kombiner alle ingredienserne i et højt glas, fyld det tre fjerdedele op med knust is, og swizzle drinken (rør rundt med en særlig swizzle-stang) for at blande og afkøle den. Top derefter med mere knust is, pift den op med en limeskive og en frisk myntegren, og nyd den med et sugerør. Velbekomme!
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.