De tropiske krydderier bag Kahiko Punch
Åh, de dejlige tiki drinks! Hvis du er vild med eksotiske, frugtige og krydrede cocktails, der sender dig på en smagsmæssig ferie til Hawaii, skal du bestemt prøve den legendariske Kahiko Punch. Denne saftige opskrift er lige præcis, hvad lægen har ordineret for at få lidt sol på kinden og sved i panden!
En frisk og funky oplevelse
Kahiko Punch er en lækker sammensmeltning af umodnet romfad, frisk citronsaft, passionsfrugt-honning, hibiscus-likør, kaneelsyrup og en sjat tiki-bitters. Kombinationen af de frugtige, krydrede og bitre noter får din gane til at danse en fræk lille tiki-dans!
Her er den legendariske opskrift, du ikke må snyde dig selv for:
- 1 oz frisk citronsaft
- 1 ½ oz passionsfrugt-honning
- ½ oz kaneelsyrup
- ½ oz hibiscus-likør
- 2 oz umodnet romfad
- 6 dråber tiki-bitters (Bittermens ‘Elemakule Tiki Bitters)
- Garnering: 1 spiseligt orkidéblomst
Bare pisk alle ingredienserne sammen, og lad den køle af i 1-2 timer, før du serverer den over en stor isklump i en punchebowl. Vupti, så er der tiki-fest!
Smugler’s Coves hemmelige opskrift
Opskriften på denne tropiske lækkermund stammer fra bogen “Smuggler’s Cove” af Martin Cate, der er en anerkendt tiki-ekspert og ejer af den legendariske Smuggler’s Cove-bar i San Francisco. Så du kan være sikker på, at denne Kahiko Punch er det Pure Guf!
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.