Den tropiske tiki-cocktail med komplekse smagsnoter

Ahoy, cocktailvragfolk! Lad os sammen dykke ned i den eksotiske verden af tiki-drinks. I dag skal vi udforske en farverig og livlig sundhed kaldet Lost Lake, skabt af den legendariske Paul McGee fra Lost Lake i Chicago.

En unik blanding af smagsoplevelser

Hvad gør denne drink så speciel, spørger du måske? Nå, lad os bare sige, at den ikke er for sarte sjæle. Lost Lake kombinerer nemlig de klassiske tropiske smaker med den bitre Campari og den søde maraschino-likør. Det er en kompleks blanding, der vil få dine smagsløg til at danse limbodans!

Opskriften på den autentiske Lost Lake

Men nok snak – lad os komme til sagen! Her er, hvad du skal bruge for at lave den legendariske Lost Lake:

  • 2 oz. gammel jamaicansk rom
  • 3/4 oz. passionsfrugtsirup
  • 3/4 oz. frisk limesaft
  • 1/2 oz. ananasjuice
  • 1/4 oz. maraschino-likør
  • 1/4 oz. Campari

Plus, skal du bruge en shaker, si, en tiki-kop og garnish som ananasblade, ananasski ver, appelsinskal og spiseligt blomsterpynt.

Fremgangsmåden er enkel: Shak alle ingredienserne med knust is, si blandingen over i din tiki-kop, og fyld op med mere knust is. Garnér med de eksotiske tilbehør, og voilá – din tropiske drøm er klar til at blive opslugt!

En uforglemmelig oplevelse for tiki-entusiasterne

Så hvad venter du på? Grav dig ned i den intense smag af Lost Lake, og lad dine sanser blive ført på en rejse til de fjerne kyster. Denne drink er et must for enhver, der elsker tiki-kulturen og cocktails ud over det sædvanlige. Skål!


Skriv et svar