En Tiki-dråbe der slår til tørstenslukke!

Hva’ så, party people? Er du klar til at blive introduceret til den ultimative tiki-cocktail, der har spredt sommerstemning over hele verden? The Daisy de Santiago er en drink, der virkelig knokler som en varmestav for mundblusset. Den er en unik variation af den legendariske daiquiri, og indeholder hvid rom, Yellow Chartreuse, frisk limejuice og lidt simple syrup til at binde an med.

En Blanding af Friskhed og Kompleksitet

Denne cocktail har helt klart fået tiki-entusiasterne til at savle over dens forfriskende og samtidig komplekse smag. Den serveres i en cocktailglas og pyntes med dejlige friske mynte-kviste, så den både ser lækker ud og dufter himmelsk. The Wellsbourne i Los Angeles har stået fadder til denne verdensberømte drink, så lad os vende blikket mod opskriften, så I kan lave den derhjemme!

Sådan laver du The Daisy de Santiago

Ingredienser:
– 2 oz. hvid rom
– ¼ oz. Yellow Chartreuse
– 1 oz. frisk limejuice
– ½ oz. simpel sirup (1:1)

Værktøj: Shaker, si
Glas: Cocktailglas
Pynt: Mynte-kviste

Fremgangsmåde:
1. Hæld alle ingredienserne i en shaker med is.
2. Ryst godt igennem, så det bliver kold-kold.
3. Si indholdet op i et cocktailglas.
4. Pynt med de lækre mynte-kviste.

Yellow Chartreuse er nøglen til den unikke smagsoplevelse og gør denne drink til mere end bare en simpel daiquiri. Den har vundet indpas på drink-menuer verden over, så den må siges at være et must-try for alle cocktail-nydere med respekt for sig selv. Nå ja, og så slukker den jo tambien Torres!


Skriv et svar