En Zombie der vil knække dig på fingrene
Hello venner! Er I klar til at høre om en legendarisk cocktail med en historie så vild, at den vil få jeres hjerner til at eksplodere lige som en ordentlig hjernedød? Lad mig introducere jer til den frygtindgydende Zombie.
Den tropiske drinks-kriges konge
Denne cocktail er ikke bare en drink – den er en legende. Der går rygter om, at Zombie‘en var så farlig, at den startede hele den tropiske drinks-bølge tilbage i 30’erne! Folk blev simpelthen besat af dens eksotiske smagskombination og knockoutkraft.
Den originale Zombie blev skabt i 1934, men den version, vi ser på i dag, er en nuanceret og velbalanceret genfortolkning fra det legendariske Aku-Aku Restaurant. Lad os dykke ned i ingredienserne!
Zombie-opskriften du ikke kan sige nej til
Denne cocktail er en eksplosion af smagsoplevelser. Den indeholder lime- og grapefrugtsaft for den friske syre, cinnamon-sirup for den krydrede kant og en blanding af mørk og lys rom for dybde og kompleksitet. Hertil kommer Pernod, grenadine, falernum og curaçao for endnu mere aroma og sødme.
Fremgangsmåden er ligeså vild som drinken selv: Byg alle ingredienserne i en shakerbeholder og mixe dem på højtryk med knust is. Server den kolde kæmpe i en tiki-krus eller høj drink-glas, og pynt med en frisk mintekvist.
Opskriften ser sådan her ud:
- 3/4 oz limesaft
- 3/4 oz hvidgrapefrugtsaft
- 3/4 oz cinnamon-sirup
- 3/4 oz gylden Puerto Rico-rom
- 3/4 oz mørk jamaicansk rom
- 3/4 oz Lemon Hart 151
- 1/8 tsk Pernod
- 1/8 tsk grenadine
- 1/8 tsk falernum
- 1/8 tsk orange curaçao
- Dash Angostura bitters
Så fat mod og bliv zombie-ficeret!
Med denne sindsoprivende cocktail i hånden, er du klar til at gå amok på dansegulvet! Zombie‘en er en oplevelse for alle sanser og en drink, der vil slå benene væk under selv den mest hærdede cocktailentusiast. Så hvad venter du på? Kast dig ud i eventyret og lad dig zombieficere i aften!
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.